Kamerlingh Onnesweg 291A, 1223JJ Hilversum
035-7851364
info@fysiorevisie.nl

Wie zijn wij?

De kleinschaligheid van onze kliniek stelt ons personeel in de gelegenheid om patiënten volledige persoonlijke aandacht te geven. Hierdoor kunnen wij professionele zorg op maat leveren. Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en deskundig arts Dr. N. Vlashi. Hij staat geregistreerd onder AGB-nummer 90037211. Tevens is onze kliniek aangesloten bij VEKTIS met erkend AGB-code 90015855, NVA en KAB.

Onze ambities

Het is onze stellige overtuiging dat pijn en daarmee pijnbestrijding iets heel persoonlijks is en ook op die manier benaderd moet worden. Onze behandelingen geven impulsen aan het lichaam op het meest basale niveau, zodat het lichaam, dat zichzelf het beste kent, de genezing kan inzetten. Het is onze ambitie om, met gebruik van diverse therapieën en in combinatie met onze kennis en ervaring op medisch gebied, zoveel mogelijk mensen te bereiken en hun pijn weg te nemen of in ieder geval te verlichten.

Wie is onze behandelaar?

Onze behandelend arts heeft uitgebreide ervaring met pijnbestrijding. Zijn aandachtsgebieden binnen de pijnbestrijding zijn: rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, gewrichtspijn en spier-, pees- en zenuwklachten.

Dr. N. Vlashi is onophoudelijk actief binnen zijn vakgebied en heeft in Nederland verschillende universitaire opleidingen gevolgd en meegewerkt aan diverse onderzoeken in verschillende (Academische) ziekenhuizen. Tevens, heeft hij in het buitenland diverse opleidingen gevolgd.

Dr. Vlashi heeft meer dan 28 jaar ervaring in de geneeskunde, waarvan meer dan 15 jaar ervaring in pijnbestrijding.

Worden onze behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar?

De zorgverzekeraar (mits aanvullend verzekerd) vergoedt altijd onze behandelingen. Wilt u weten of u uw behandelingen vergoed krijgt? Kijk dan op de onderstaande knop en kijk of uw verzekeraar ertussen staat.

Waarom FysioRevise?

– Expertise in acute / chronische pijnbehandeling
– Een cliënttevredenheid van 9.2
– Korte wachttijden
– In meeste gevallen 100 % vergoed door zorgverzekeraar
– Afspraak inplannen zonder verwijzing

Aangesloten bij VEKTIS met erkend AGB-code, NVA en KAB.